Fra d. 1. November – 22. December 2023.
Julefrokost menu:
• Marinerede julesild, rødløg og dild
• Sprød fiskefilet med hjemmerørt remoulade og syltede agurker
• Kalve leverpostej med sprød bacon og champignon
• Høns i asparges med tarteletter
• Lun flæskesteg med syltet rødkål
• Smilende æg med rejer og mayo
• Hønse salt med bacon og champignon
• Æbleflæsk
• Dansk Brie med Karamelliseret nødder
• Ris a la mande
Serveret med friskbagt surdejsbrød, rugbrød, smør og fedt
Tilvalg:
- – Karrysild med løg og kapers +20 kr.
– Stegte sild +25 kr.
– Varmrøget laks rørt med dild og kapers +25 kr.
– Koldrøget laks med dild og citron +30 kr.
– Stegt Julemedister med sennep og rødbeder + 25 kr.
Minimum 10 personer.
Priser:
Med 1 Times bowling: 359,- kr.
Med 2 Timers bowling: 389,- kr.